Wilt u Evi's droom helpen te verwezenlijken, kijk dan 

Evi at sea of https://eviatsea.jouwweb.nl/

Kijk ook even naar de nieuwe actie van Evi:

https://eviatsea.jouwweb.nl/acties-sponsoring/acties


Onlangs hebben wij contact gekregen met een zeer spontane en gedreven meid: Evi van der Kooij. Evi is 16 jaar en woont in Groenekan (bij Utrecht).

In maart/april gaat ze de uitdaging aan om met 30 andere trainees, 4 docenten en 12 bemanningsleden een zeilreis in de Caraïben te maken, een ontdekkingsreis naar Jamaica en Cuba. Tijdens deze reis zal ze ook haar studie als student natuurkunde, gezondheid en techniek, welke ze volgt op 4VWO, moeten doen.

Om deze reis te bekostigen heeft ze diverse bijbaantjes. Daarnaast is er iets dat wij als stichting heel erg van haar kunnen waarderen, lees haar motivatie:

Ik besef heel goed dat het heel bijzonder is dat ik deze reis als 16-jarige mag maken. Naast dat ik zelf een mooi en leerzaam avontuur aanga, wil ik met mijn deelname ook iets terug doen voor anderen. Ik wil hierbij inwoners en kinderen in Cuba helpen, die veel minder kansen en mogelijkheden hebben dan ik. Naast zelf een onvergetelijk avontuur te hebben zal ik me inzetten voor  Stichting "Cuba Adelante"

Schroom niet om Evi een donatie te doen

Haar hele verhaal is te lezen op Evi’s website: https://eviatsea.jouwweb.nl


 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info