ANNEBETH 

Hallo mijn naam is Annebeth Mekking, 50 jaar jong, docent aan de Fontysopleiding Sporthogeschool, moeder van Joren, lief van Marcel, baasje van Lola en fietsavonturier uit Waalre. Komende 2 maanden (februari en maart) zal ik gaan fietsen in Cuba. 
Al wandelend met mijn hond, kom ik in gesprek met Bea, baasje van Izzy. Als ik vertel over mijn plannen, vertelt Bea over haar broer Gerard en zijn Mieke en hun stichting Cuba Adelante. Toeval bestaat niet...ik zocht een enthousiaste club die vanuit Nederland ervaring heeft in t ondersteunen van het Cubaanse volk. 
In mijn reis is mijn voornemen om veel scholen te bezoeken en te ervaren of en hoe de gymles en de sport- en beweegcultuur er daar uitziet. Ik ben momenteel samen met Moniek bezig om bij collega sportopleidingen in heel Nederland 'afgeschreven' (maar veilige) sport- en spelmaterialen te verzamelen. Wie weet kunnen we de container over een half jaar wel vullen met minitrampolines, ballen en hockeysticks?
 
Wil je mijn reis volgen:
Toegangscode: sterkerdanjedenkt
Onderaan 't  eerste reisverslag ' Betelgeuze' kun je je email achterlaten zodat je een seintje en link krijgt van 't volgende verslag.

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info